Mehevä tumma sokerikakku on täytetty reilulla määrällä suklaakreemiä ja koristeltu kaakaopohjaisella päällysteellä sekä nougatkreemillä. Näyttävä suklaakakku on valmiiksi paloiteltu 12 x 83 g paloihin. 
Ainesosaluettelo
Sokeri, rapsiöljy, kokonainen KANANMUNA, VEHNÄJAUHO,kaakaopohjainen päällyste (sokeri, rapsiöljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, LAKTOOSI, makeaherajauhe (MAITO), emulgointiaine (E322)) (9%), vesi, KERMA, suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi,emulgointiaine (E322)) (5%), VEHNÄTÄRKKELYS, muunnettu tärkkelys, vähärasvainen kaakao(2%) nougatkreemi (sokeri, palmurasva, rapsiöljy, HASSELPÄHKINÄTAHNA, rasvaton MAITOJAUHE,vähärasvainen kaakao, emulgointiaine (E322), ruokasuola), makea herajauhe (MAITO), KANANMUNANvalkuaisjauhe, rasvaton MAITOJAUHE, nostatusaineet (E450, E500, E341), sakeuttamisaine (E401),emulgointiaineet (E471, E481, E475), ruokasuola, palmurasva, glukoosisiirappi, LAKTOOSI, MAITOPROTEIINI,happamuudensäätöaine (E300). Saattaa sisältää muuta PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ jaSOIJAA
 Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia  sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät , Vehnä, Laktoosi, Hasselpähkinä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä
 Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Poista pakkaus ja anna kakun sulaa huoneenlämmössä 4 tuntia (yksi viipale n. 2 tuntia), tai jääkaapissa n. 12 tuntia.
Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmössä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 2 vrk ja mehevöityy säilytyksen aikana.
 Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.